Aanvragen

Nieuwe aanvraag

Om een meer gerichte impact op onze doelgroepen te bereiken, voeren wij met ingang van 2021 veranderingen in onze werkwijze door. We blijven ons echter onverminderd en in dezelfde orde van grootte inzetten voor kinderen in kwetsbare situaties.

Onze werkwijze rond aanvragen is veranderd. Het open aanvraag loket is gesloten en het is niet meer mogelijk om op eigen initiatief een aanvraag bij ons in te dienen. Wij werken steeds meer proactief en op uitnodiging.

Meer informatie omtrent de werkwijze, focus en doelgroepen zal in de eerste helft van 2021 op onze website worden geplaatst.

Transitieperiode- eerste helft 2021

Bent u een bij ons bekende organisatie en werkt u op het gebied van kinderen in alternatieve zorg, kinderen in armoede, vluchtelingkinderen en/of kinderen met trauma neemt u gerust contact met een van onze adviseurs op over een eventuele mogelijkheid voor een nieuwe aanvraag.

Bent u een voor ons nieuwe organisatie (waarvan wij nog niet eerder een aanvraag hebben behandeld) en heeft u op dit moment een project voor de doelgroepen 'kinderen in armoede' in Nederland, 'vluchtelingkinderen' in Nederland of 'kinderen in alternatieve zorg' in lage en middeninkomenslanden, dan kunt u via deze link ieen projectidee indienen. U wordt dan mogelijk uitgenodigd voor een volledige aanvraag.

Aanvragen voor vakantiekampen of -activiteiten voor de doelgroepen kinderen in armoede, kinderen in alternatieve zorg (pleegzorg of jeugdzorg), vluchtelingkinderen, kinderen met trauma kunnen in 2021 worden ingediend van 1 januari tot 15 augustus. Aanvragen voor vakantiekampen of -activiteiten die in de zomer plaatsvinden moeten ingediend zijn vóór 15 juni. Via de volgende link kunt u de actuele criteria aangaande vakantieactiviteiten terugvinden.  De aanvraag kunt u via deze link indienen.

Portal